A Csillaghegyi strandfürdő szolgáltatásai

Egész évben üzemelő medence

33 méteres úszómedence

Kép - 105A medence 370 m2 területű 120 cm-től fokozatosan mélyül egészen 240 cm-ig. A medencét télen sátorral fedjük be és a medence vizét 25–26 °C-ra fűtjük, míg nyáron szabadtéri medenceként 21–22 °C-os a vízének hőmérséklete. A medencében úszósapka használata kötelező.Csak nyáron üzemelő medencék

StrandmedenceStrandmedence

A medence 782 m2 területű 145 cm-től fokozatosan mélyül egészen 240 cm-ig. Kellemes, hűvös vize igazi felüdülést biztosít a nagy melegben.

Gyerekmedence

A gyerekmedence 113 m2 alapterületű pancsoló medence, vízmélysége 25-60 cm közötti. 2014 nyarától gyermek csúszda kerül benne elhelyezésre, amely változatossá teszi a pancsolást. A fás területek biztonságos árnyékot biztosítanak a gyermekek és a szülők gondtalan pihenéséhez.

Strandterület és napozási lehetőségek

ParkA strand 90.468 m2 parkosított területen fekszik, amely kiválóan alkalmas napozásra, pihenésre. A kirándulni vágyók igényeit az ősfás sétányok elégítik ki. A terület a strandolás mellett kiválóan alkalmas egy kellemes sétára is.

Sportolási lehetőségek

A strandon focipálya használatára is van lehetőség. A strandon a belépőjegy megvásárlásával focipálya használatára is van lehetőség.

2013-ban került kiépítésre a szabadtéri fitness parkunk a bejárattól balra található, ahol 10 db-os gépparkkal várjuk a sportolni vágyókat.

Szaunák

Egész évben 15 fős finn és 2 fős infraszauna várja Vendégeinket, amelyeknek számos pozitív hatása van. A belépőjegy tartalmazza a szaunák használatát.

Masszázsok

Vérkeringést segítő masszázsMasszázs

A masszázs során használt krém a benne lévő rozmaringolaj tartalmával javítja a bőr keringését, serkenti az idegrendszert, ezáltal fájdalom- és gyulladáscsökkentő hatású.  Megköti a szervezetben felhalmozódott szabadgyököket, csökkenti az izomlázat. A masszázs fokozza a bőrsejtek vitalitását, ezért minden korosztály számára ajánlott.

Aroma relax masszázs

Szabaduljon meg a mindennapi stressztől és lazuljon el egy relaxáló teljes testmasszázs segítségével, amely a illóolajok segítségével ellazítja a görcsös feszülő izmokat.

Egyéb szolgáltatások

  • Fürdőruha kölcsönzés
  • Értékmegőrzés
  • Ruhamegőrzés
  • Büfé
  • Belga Gofri
  • Ingyenes parkolási lehetőség az uszodával szembeni elkerített parkolóban

Közlemények

BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐI ÉS HÉVIZEI ZRT., 2013-09-16
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén a jogosultság igazolása k...

BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐI ÉS HÉVIZEI ZRT., 2013-09-16 Bezárás

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén a jogosultság igazolása kötelező. Azon fürdőinkben, amelyekben nyugdíjas belépő váltható, a kedvezményes jegyet a nyugdíjas igazolvány felmutatásával áll módunkban biztosítani.

BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐI ÉS HÉVIZEI ZRT., 2012-10-02
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2012. október 3-tól a társadalombiztosítás által támogatott ...

BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐI ÉS HÉVIZEI ZRT., 2012-10-02 Bezárás

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2012. október 3-tól a társadalombiztosítás által támogatott 01 medencefürdő kezelés esetében a térítési díj előre történő befizetésének lehetősége megszűnik.